Гражданска отговорност и каско за 2018- 2019 г.

Застраховки инфо

Връзка с нас

Ако желаете да се свържете с нас, можете да го направите на e-mail: office@zastrahovki.info Ново! Планинска застраховка он-лайн

планинска застраховка От месец Май 2015 г. на интернет сайта на застраховки.инфо, вече можете да склюючите застраховка "Планинска застраховка" on-line. Платформата предлага сравнение и избор между различни застрахователни продукти.
Застраховките могат да бъдат сключени с опция плащане при доставка, по банков път, с кредитна или дебитна карта он-лайн, paypal и Epay.
Застраховка "Планинска застраховка" можете да сключите от меню "Калкулатори" или директно от тук

 

Нова застраховка Пътуване в чужбина он-лайн

застраховка пътуване в чужбина От месец Април 2015 г. на сайта на застраховки.инфо, вече можете да склюючите застраховка "Пътуване в чужбина" on-line. Платформата предлага сравнение и избор между различни застрахователни продукти.
Застраховките могат да бъдат сключени с опция плащане при доставка, по банков път, с кредитна или дебитна карта он-лайн, paypal и Epay.
Застраховка Пътуване в чужбина може да сключите през менюто "Калкулатори" или директно от тук

 

Нова застраховка имущество он-лайн

От месец Април 2015 г. на сайта на застраховки.инфо, можете да склюючите застраховка имущество on-line. Застраховката "Имущество" покрива рискове като пожар, природни бетсвия и аварии, кражба с взлом, кражба с технически средства, щети от токов уред и други. Не е нужен оглед на място за да сключите застраховката.  Платформата предлага сравнение и избор между различни застрахователни продукти като:
Евроинс - Класик, Евроинс - Супер, Армеец защитена фамилия, Лев Инс - Уют и спокойствие, Дженерали Пълно, ДЗИ - За Дома, Булстрад - Бонус Дом, Групама Комфорт за дома и семейството и други.
Застраховките могат да бъдат сключени с опция плащане при доставка, по банков път, с кредитна или дебитна карта он-лайн, paypal и Epay.
Застраховка Имущество може да сключите през менюто "Калкулатори" или директно от тук

 

Нови застрахователни калкулатори

От месец Март 2015 г. на сайта на застраховки инфо, вече са качени обновени калкулатори за застраховки Авто Каско и Гражданска отговорност. Можете да ги използвате от менюто "Калкулатори" или директно от тук.

Чрез тях, правенето на on-line застраховка се улеснява допълнително, като е добавен приятен дизайн и удобен интерфейс. В партньорство с 24 ins вече е разширена възможността за сравняване на цените на застраховките между всички компании.
Има възможност за плащане на застраховките както на една, така и на две и четири вноски.
Екипа на застрахоки.инфо пожелава на всики безаварийно шофиране. 

 

Извънредни мерки на Застрахователните компании

Във връзка с многото щети от падналата градушка в София и многото запитвания за работното време на офисите за въвеждане на щети, екипа zastrahovki.info прилага обобщена инфомация за застрахователните компании и извънредните мерки, които са предприели. 

ДЗИ 

ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД предприема следните извънредни мерки:

 1. Удължава се работното време на пунктовете за завеждане на автомобилни щети в град София – обслужването на клиенти ще се извършва до 19.30 часа. Удълженото работно време ще е валидно до края на настоящата работна седмица – до 11.07.2014. Адреси и контакти:
  • ЛЦ София – кв. Военна рампа, ул. „Константин Преславски” №1. Телефон - 02/ 902 72 57
  • Драгалевци (автосервизен комплекс „Мотоексперт”), София, кв. „Драгалевци”, ул. „Черни връх” № 179 Б. Телефон 02/ 902 72 80 и 02/ 902 72 83
  • Дружба, София, ул. „Илия Бешков” №2 (сервиз „Дару Кар”). Телефон - 02/ 902 72 75 и 02/ 902 72 76
Read more...
 

Удължено работно време и срокове за заявяване на щети

застраховка при град В следствие на падналата градушка в гр. София има много пострадали автомобили.  Всички застрахователи взеха адекватни мерки както следва:

- Удължено работно време на офисите за регистриране на щети по застраховката Автокаско.

- Удължен срок за заявяване на щети ( поне с 15 дни)

- Опростена процедура по обработка на документите на застраховка каско.

- Увеличен състав в офисите за обработка на заявленията за щети. 

 За съжаление, много от директните телефони не могат да поемат всички обаждания. Екипа на застраховки.инфо информира, че на всички застрахователни офиси в момента има голям брой хора, които чакат за завеждане на щети.

Read more...
 

Нуждата от застраховка имущество?!?

Зачестилите на последък природни бедствия, карат все повече хора да се замислят върху нуждата от застраховка на имуществото и селско стопанката продукция.
Наред с задължителните застраховки като гражданска отговорност на автомобилиста, здравна и застраховка живот, които се сключват при отпускане на различни заеми, застраховането на имуществото идва като логичен избор за лична сигурност и подсигуряване.

 

Read more...
 

Нови правила за данъка на МПС и в закона за движение по пътищата.

Народното събрание гласува на първо четене, нови данъчни правила за определянето на данъка на МПС. Данък МПС се увеличава, като се предвиждат няколко намаления на данъка в зависимост от еколкогичните стандарти, които покрива автомобила.
След тези промените от следващата 2014 година всички по-стари автомобили се оказва, че ще плащат по-висок данък. По-новите МПС-та, които покриват стандартите ЕВРО 3 и 4, ще ползват 30% отстъпка, а тези със сертификати за ЕВРО 5 и 6 ще имат 50% отстъпка. Надеждата на правителството е с тези промени да се увеличат постъпленията от данък МПС с 35 милиона лева. За момента, не се преджиждат промени при правилата за определяне на застраховките Гражданска Отговорност и Каско за 2014г. 

Паралелно с тези промени има дискусия и по-високи санкции за нарушителите на закона за движение по пътищата, както и някои ограничения за младите шофьори. 

В промените е предвидено да се увеличат глобите, като за преминаване на автомобил на червен светофар глобата да се увеличи 10 пъти - от 50 лева на 500 лева. Също така се обсъжат ограничения за младите шофьори, да не карат автомобилите по магистралите, а да ползват обиколни алтернативни пътища със ограничение на скоростта до 90 км в час.

Read more...
 
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  Next 
 •  End 
 • »
Page 1 of 9


За реклама

www.zastrahovki.info предлага атрактивни условия за реклама и партньорство.

За повече информация на e-mail: office@zastrahovki.info