Гражданска отговорност и каско за 2018- 2019 г.

Застраховки инфо

Връзка с нас

Ако желаете да се свържете с нас, можете да го направите на e-mail: office@zastrahovki.info Увеличен интерес към застраховката Гражданска отговорност на автмоблистите

След края на почивният сезон, от началото на м.Септември се според публикувани данни за посещаемостта на застрахователните сайтове, се наблюдава повишен интерес към застраховката Гражданска отговорност на автомобилистите.
Данните се базират на проучване на сайтовете, които предлагат он-лайн застраховане и сключване на застраховка Гражданска отговорност 2012-2013г. Част от повишеният интерес се дължи на засилените проверки на КАТ и МВР свързани с наредбата за задължително включени светлини през цялата година, както и на засиленото присъствие на полиция по пътищата с цел намаляване на броя на ПТП-а по време на активният летен сезон.


Въпреки повишеният интерес, като цяло обхвата на застраховката е намалял през последната година. Очаква се с наближаването на Нова година, традиционно да се увеличи броя на подновените и новите застраховки, които са сключени през Декември и Януари.
Екипа на застраховки.инфо напомня, че застраховката Гражданска Отговорност на автомобилиста е задължителна и е необходим документ за движение на МПС в страната и чужбина.

 


За реклама

www.zastrahovki.info предлага атрактивни условия за реклама и партньорство.

За повече информация на e-mail: office@zastrahovki.info