Гражданска отговорност и каско за 2018- 2019 г.

Застраховки инфо

Връзка с нас

Ако желаете да се свържете с нас, можете да го направите на e-mail: office@zastrahovki.info Проверки за светлини, застраховки и гуми започват от понеделник

    Започват проверките за неизправни светлини на моторните превозни средства. От 01 Ноември до 22 Ноември органите на реда стартират с традиционната вече акция, насочена към проверка на автомобилите за движение през зимният сезон. Освен фарове, мигачи и стопове, полицията ще проверява и за зимни гуми, застраховка, винетка, системата за почистване на предното стъкло и оборудването на автомобила. Ще бъдат проверявани не само моторните превозни средства, но също така велосипедистите и превозните средства дърпани от животни.

Целта на проверките е да се намалят броя на тежките произшествия на пътя през зимният сезон, през който винаги има увеличение на броя на катастрофите. Както и намаляване на злополуките предизвикани от невнимание, намалена видимост или хлъзгави пътни настилки.


Застраховки инфо напомня на всички водачи на моторни превозни средства, че от 01 Ноември до 01 Март е задължително карането с включени фарове и през деня. Не забравяйте че застраховката гражданска отговорност и подготвеният за зимни условия автомобил, дават допълнително спокойствие на водачите през зимният сезон.
От Януари 2011 г. ще започне и масирана проверка за задължителната застраховка - гражданска отговорност за 2011 г.  Ако сте без валидна гражданска отговорност глобата е от 400 до 600 лева за физически лица. Глобите за неизправни светлини са от 20 до 150 лева, глобата за не работещи чистачки е 20 лева.

 


За реклама

www.zastrahovki.info предлага атрактивни условия за реклама и партньорство.

За повече информация на e-mail: office@zastrahovki.info