Гражданска отговорност и каско за 2018- 2019 г.

Застраховки инфо

Връзка с нас

Ако желаете да се свържете с нас, можете да го направите на e-mail: office@zastrahovki.info На бензиностанцията ли да се застраховам или с агент?

При всички положения е по-добре да имате собствен застрахователен агент - консултант!

Има няколко причини за това

1. Не е ясно дали временното гише в бензиностанцията е на компанията с най-добрите цени (добър агент ще ви даде най-добрата цена от всичките  компании)

2. Ако правите застраховката на разсрочено плащане няма да намерите никои в бензионостанцията след 3 или 6 месеца и почва ходене по мъките.

3. Ако си имате личен агент, той ще може да прави застраховката Ви в удобно за Вас място и време, денонощно 24 часа 365 дни в годината, защото всички компании имат телефон за обявяване на застраховките извън работно време, но само добрите агенти го ползват.

4. Ако Ви се наложи да пътувате в чужбина ще Ви трябва застраховка "Медицински разходи", а ако сте с кола и "Зелена карта", тогава агентът Ви ще Ви помогне да се ориентирате в ситуацията.

5.  Ако застраховката ви е на вноски, вашият личен застрахователен агент е възможно да ви напомня за следваща вноска предварително.

Все повече навлиза в България разбирането и търсенето на личен застрахователен агент- консултант.

И все пак малко уточнение.

Под агент имам предвид - добър агент. И искам да подчертая, че не всеки агент е добър. Разбира се, както в повечето области има добри и по лоши професионалисти.  

 


За реклама

www.zastrahovki.info предлага атрактивни условия за реклама и партньорство.

За повече информация на e-mail: office@zastrahovki.info