Гражданска отговорност и каско за 2018- 2019 г.

Застраховки инфо

Връзка с нас

Ако желаете да се свържете с нас, можете да го направите на e-mail: office@zastrahovki.info Какво представлява застраховка "Евро Каско"?

Застраховка "Евро Каско" е продукт представен от застрахователна компания Евроинс . "Евро каско" представлява доброволна застраховка, допълнение към застраховката Гражданска отговорност на автомобилистите.

При сключване на комбинирана застраховка “ЕвроКаско” в Евроинс срещу заплащане на минимална застрахователна премия застрахованият придобива възможност да получи застрахователно обезщетение за:

  • нанесените върху неговото МПС щети, вследствие на ПТП, посетено на място от органите на полицията;
  • покриване на медицински разноски на водача, който е управлявал застрахованото МПС при настъпване на застрахователно събитие;
  • покриване на правни разноски на водача, който е управлявал застрахованото МПС при настъпване на застрахователно събитие.

Комбинирана застраховка “ЕвроКаско” е с териториален обхват в Европейския съюз, Сърбия, Черна гора, Хърватия, Швейцария, Андора и Македония. При сключването на комбинирана застраховка “Еврокаско” автомобилът може да премине безплатен ГТП в някой от посочените пунктове.

 

 

 


За реклама

www.zastrahovki.info предлага атрактивни условия за реклама и партньорство.

За повече информация на e-mail: office@zastrahovki.info