Гражданска отговорност и каско за 2018- 2019 г.

Застраховки инфо

Връзка с нас

Ако желаете да се свържете с нас, можете да го направите на e-mail: office@zastrahovki.info Евтина застраховка и безплатна доставка на Гражданска Отговорност за 2010 г.

От последните дни на Октомври както и през месец Ноември се забелязва известно увеличение на интереса към застраховката Гражданска Отговорност за 2010 година и най-вече сключване на застраховка online (он-лайн). Друга новост при търсенетето в интернет е бързото изчисляване на цената на застраховката Гражданска Отговорност по интернет. Вече не е нужно да се търси по различните сайтове на застрахователните компании и да се сравняват цените.
Екипа на застраховки инфо с радост може да се похвали, че тества и успешно въведе система за онлайн изчисляване и поръчка на застраховките Гражданска Отговорност на Автомобилитите и Авто КАСКО. Услугата е абсолютно безплатна за клиентите на застраховки.инфо, като допълнителен бонус  има и отстъпка от цената в рамките на 10% за всички които си поръчат застраховката през нашият сайт.
Вече няма по-лесно и по-евтино нещо от това да си направиш застраховка за 2010г.

В калкулатора за застраховки можете да сравните цените между всички водещи застрахователни компании в България. Между тях са ДЗИ-Общо застраховане, Булинс, Евроинс, Алианц, Уника, Левинс, Булстарад, Виктория, ОЗК, ХДИ.
Предлага се също и автоматично сортиране по-най ниска цена на застраховката, което улеснява допълнително търсенето.

Можете да сравните цените на застраховката

 

 


За реклама

www.zastrahovki.info предлага атрактивни условия за реклама и партньорство.

За повече информация на e-mail: office@zastrahovki.info