Гражданска отговорност и каско за 2018- 2019 г.

Застраховки инфо

Връзка с нас

Ако желаете да се свържете с нас, можете да го направите на e-mail: office@zastrahovki.info ЗАД Армеец - с нови цени

АрмеецЗастрахователна компания Армеец предвижда нови цени по задължителната застраховка Гражданска Отговорност на автомибилистите за 2009 година. Новите цени се базират на дефернцираност при определяне на цената на застраховката. Това диференцирано тарифиране дава възможност за персонално определяне на цената, което се базира на различните рискови фактори влиаещи на поведението на водачите на пътя.

Новите цени ще влязат в сила от 05.12.2008 г. Главното разделение на автомобилите ще бъде по градове, като България е разделена на 3 основни групи (виж тук за разделението на градовете по групи).  В първа група са автомобилите с регистрация С и СА. Втора група са автомобилите с регистрация - А, В, СО, СТ, Е, КН, РВ и РК.

Основните намаления са за водачите, които ще управляват автомобила си само в България, както и автомобилите с регистрация от трета група ( виж тук за разделението на градовете по групи ).

Допълнителни намелени ще има и за водачите над 35 години - 10%, както и за тези на възраст от 60 до 70 години - 10%; 5% ще е отстъпката при еднократно плащане, както и ако се прави комбинирана застраховка с автокаско.

Цените можете да сравните тук.

 


За реклама

www.zastrahovki.info предлага атрактивни условия за реклама и партньорство.

За повече информация на e-mail: office@zastrahovki.info