Гражданска отговорност и каско за 2018- 2019 г.

Застраховки инфо

Връзка с нас

Ако желаете да се свържете с нас, можете да го направите на e-mail: office@zastrahovki.info Дебитните карти на СИБАНК с бонус-застраховка „Злополука” от ЗАД „ДЗИ

ДЗИОт 1 август 2008 г. всеки притежател на активна дебитна карта Maestro или Visa Electron на СИБАНК получава безплатна застраховка „Злополука” от ЗАД „ДЗИ”. Застрахователната сума е 1000 лева, а срокът на застраховката е равен на периода, в който дебитната карта е активна. Застраховката е валидна за целия свят. Съгласно условията по договора между СИБАНК и ЗАД „ДЗИ” клиентите няма да плащат пряко премия на застрахователя. Подходът е класически за развитите финансови пазари, на които се предлагат банково-застрахователни продукти.

СИБАНК и ЗАД „ДЗИ” са част от КВС Group - втората по големина банково – застрахователна група в Белгия и 11-та в Европа. През последните 10 години KBC разви успешна банково - застрахователна концепция в Белгия и я приложи на пазарите, на които оперира.

КВС Group разполага с мрежа от 771 банкови клона и 552 застрахователни агента в Белгия и има над 11 милиона клиенти в 35 страни. През юли 2008 г. групата разшири присъствието си на българския пазар и с инвестиционния посредник KBC Securities.
 


За реклама

www.zastrahovki.info предлага атрактивни условия за реклама и партньорство.

За повече информация на e-mail: office@zastrahovki.info