Гражданска отговорност и каско за 2018- 2019 г.

Застраховки инфо

Връзка с нас

Ако желаете да се свържете с нас, можете да го направите на e-mail: office@zastrahovki.info Минчо Христов: "Паркинги и гаражи" е криминална фирма

Общинската фирма "Паркинги и гаражи" е криминална организация. Всяка година от там изчезват десетки милиони левове. Това каза независимият депутат Минчо Христов.

Според него зад този "мафиотизиран октопод" стоят представители от всички политически сили. Христов каза, че ръководството на "Паркинги и гаражи" прави всичко възможно целият център на града да бъде превърнат в "Синя зона" /платен паркинг, бел.ред./ за да може да се събират максимално средства от българските граждани.

Христов каза още, че умишлено в централната част на столицата се създава хаос и задръствания с цел да се накарат хората да използват "Синята зона". Минчо Христов посочи пред бТВ няколко примера за тежки злоупотреби от страна на скандалната фирма.

Eдин час паркинг в "Синя зона" струва един лев между 8.30 и 18.30 часа всеки работен ден. Поставянето на "скоба" струва на нарушителите десет лева, а вдигането на автомобила с "Паяк" струва на шофьорите минимум 30 лева и в повечето случаи съставяне на акт.

Информацията е от www.dnes.bg

 


За реклама

www.zastrahovki.info предлага атрактивни условия за реклама и партньорство.

За повече информация на e-mail: office@zastrahovki.info