Гражданска отговорност и каско за 2018- 2019 г.

Застраховки инфо

Връзка с нас

Ако желаете да се свържете с нас, можете да го направите на e-mail: office@zastrahovki.info „УНИКА” бе обявена за най-коректен застраховател в общото застраховане за 2007 г.

Пример Българската асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи (БАЗПК)  връчи приза на застрахователната компания

Застрахователната компания „УНИКА” бе обявена за най-коректен застраховател в общото застраховане за 2007 г. Наградата се дава от името на Българската асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи (БАЗПК). Призът се присъжда за първи път.

Високата оценка за работата на УНИКА се присъжда на базата на гласуване, в което участват брокери, застрахователни агенти и клиенти на различни застрахователни компании в цялата страна. Под внимание се взима и информация, предоставена от Комисията по финансов надзор, както и постъпилите клиентски сигнали за работата на застрахователните компании през изминалата година.

„Високата оценка е изключително важна за нашата работа и за бъдещите ни планове като цяло. Особено сме щастливи от категорията, в която сме отличени. Да бъдем коректни към нашите клиенти е основна наша цел и ние постоянно се стремим да оправдаваме доверието им. Наградата показва, че успяваме да се справим с тази задача. Успоредно с това отличието носи със себе си и нови отговорности, които ние сме готови да поемем”, коментира Пол Мориц, Главен Изпълнителен директор.

UNIQA България присъства на българския пазар от 2005 година. Застрахователната компания е част от австрийската група UNIQA - една от водещите застрахователни групи в централна и източна Европа. Групата е представена чрез дъщерни компании на 20 от пазарите в региона. В Европа UNIQA има над 17 500 служители и посредници и обслужва над 5,7 милиона клиенти и 12,3 милиона полици. Общият обем на компаниите в групата възлиза на над 5 милиарда евро. Холдинговата компания на групата – австрийската UNIQA Versicherungen AG - e листната на виенската борса.

 


За реклама

www.zastrahovki.info предлага атрактивни условия за реклама и партньорство.

За повече информация на e-mail: office@zastrahovki.info