Гражданска отговорност и каско за 2018- 2019 г.

Застраховки инфо

Връзка с нас

Ако желаете да се свържете с нас, можете да го направите на e-mail: office@zastrahovki.info Porsche пусна модификацията GTS на Cayenne

Пример Porsche пусна модификацията GTS на Cayenne едва през миналия септември и наскоро колата направи своя дебют в Северна Америка на автосалона в Чикаго, а вече има тюнингова доработка.Това направиха специалистите от Gemballa, като създадоха специален пакет за подобряване възможностите на GTS.

Интересното е, че модела е получил изцяло различен външен вид, който е инспириран от суперавтомобила Porsche Carrera GT. Новият тюнинг пакет за Cayenne GTS е наречен Tornado Concept. Той предлага изцяло нови елементи в дизайна на колата, като лети джанти с пет спици, по-големи отвори за въздух в предната престилка, капак на мотора от карбон и фибростъкло, нови задни светлини и интегриран в задната броня дифузьор, както и редица допълнения, правещи каросерията по-аеродинамична. 

Gemballa доработи Cayenne GTS
Интериорът също е претърпял редица промени, като правят впечатление новите спортни седалки, панорамния покрив и централната конзола с дизайн напомнящ на Carrera GT. Двигателят е V8 с обем 4.8 литра. Освен доработката на GTS Gemballa е създала и специална супер мощна версия GTR, която е олекотена, има състезателни седалки и преработен двигател. Към агрегата на GTS са добавени две турбини и мощността е стигнала над 700 к.с. 

Gemballa доработи Cayenne GTS


Gemballa все още не дава данни за динамиката на Porsche Cayenne GTS Tornado, нито на по-силната версия GTR. Все още няма информация и за цената.

Информация от automedia.bg 

 


За реклама

www.zastrahovki.info предлага атрактивни условия за реклама и партньорство.

За повече информация на e-mail: office@zastrahovki.info